Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zágrábban állították ki a TransNatura fotóit

Zágrábban állították ki a TransNatura fotóit Kultúra

A TransNatura Természetfotó Klub meghívást kapott egy kivételes fotókiállításra Zágráb városában. Az esemény keretében bemutatásra kerültek a klub 15 tagja által készített 30 csodálatos fotó, amely a természet szépségét örökíti meg.

Hirdetés
Hirdetés

Az „Életképek” című kiállítás megnyitójára 2024. január 30-án került sor a Zágrábi Fotóklub Galériájában. A TransNatura Természetfotó Klub fotográfusai különböző perspektívákból örökítették meg a természet változatos és csodálatos pillanatait, és most ezek a munkák lehetőséget kaptak a horvát fővárosban történő bemutatásra.

A Zagrebi Fotóklubot 1892-ben alapítoták és a világ egyik legrégebbi fotóklubja. Külön köszönettel tartozunk a Zagrebi Fotóklub elnökének, Hrvoje Mahovićnak, aki lehetővé tette számunkra kiállításunk bemutatását.

A klub minden tagja elkötelezett a természet iránti, szeretetük és elhivatottságuk által, és ez a kiállítás lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók is részesei lehessenek ennek a különleges élménynek. A „Életképek” kiállítás célja, hogy inspirálja és elgondolkodtassa a nézőket a körülöttünk lévő természeti értékekről és csodákról.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük