Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végre együtt!

Végre együtt! Kultúra

Hiánypótló kiadványt állított össze az United Way Magyarország Alapítvány. A Végre együtt című, ingyenesen letölthető összeállítás 51 olyan gyakorlatot tartalmaz, amelyek alkalmasak arra, hogy iskolakezdéskor „összerázzák” a járvány miatt „elidegenedett” osztályközösséget.

Hirdetés
Hirdetés

Az online kézikönyv egyik szerzője Fazakas Misi, a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely vezetője azt mondja: a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag fél éve vakáción lévő gyerekek visszatérte példátlan kihívás elé állítja a pedagógusokat és magát az oktatási rendszert is.

– Megtiszteltetés volt együttműködni, és öröm, hogy ebben az időszakban öt osonós gyakorlattal, csapatépítő játékkal mi is hozzájárulhattunk ehhez az ingyenesen letölthető kiadványhoz, amely támogatást nyújt az iskolai közösségek újraépítéséhez és a változó körülményekhez való alkalmazkodáshoz – mondja Fazakas Misi.

A pedagógusoknak szóló kiadvány és a hozzá kapcsolódó webinárium (online szeminárium) sorozat segíti a karantén alatt esetlegesen fellépő traumák feldolgozását és a reziliencia fejlesztését. A kiadvány innen tölthető le: www.unitedway.hu/wp-content/uploads/vegreegyutt_online.pdf.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük