Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új előadás a Háromszéki TÉT-estek keretében

Új előadás a Háromszéki TÉT-estek keretében Kultúra

Mi fán terem a minőség? címmel tart ismeretterjesztő előadást dr. Fazakas József  egyetemi tanár március 17-én, pénteken 17 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében, a Háromszéki TÉT-estek (Tudás – Élmény – Tapasztalat) című időszakos rendezvénysorozat keretében.

Hirdetés
Hirdetés

Az előadás tartalmi előzetese: „Mindig, mindenhol, mindenki a minőséget keresi / kínálja, legyen szó szolgáltatásról, termékről vagy akár az életmódról, életvitelről. De mi is valójában a minőség? Ki határozza meg a jellemzőit, alsó vagy felső határát, és minek az alapján?

A minőségbiztosításról nem is nagyon szoktunk beszélni, mert látszólag alapértelmezett dolog, pedig valójában egy igen összetett és érzékeny téma. Az előadó ezt a témát világítja meg előadása során, bonyolultnak és nehezen érthetőnek tűnő fogalmakat és eljárásokat téve közérthetővé. Olyan résztémákról is lesz szó, mint a megfelelőség, a meghatározott és elvárt igények, az optimális minőségi szint, az élettartam, a költség és a piaci minőség aránya.” 

Az előadás mindenkinek szól, aki szeretné bővíteni tudását a minőségügy területén, és ezen belül kiemelten szól gazdasági szakembereknek, vállalkozóknak, tanároknak, oktatóknak és végzős diákoknak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük