Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Parallel lives-koncert Sepsiszentgyörgyön

Parallel lives-koncert Sepsiszentgyörgyön Kultúra

A sepsiszentgyörgyi illetőségű parallel lives együttes koncertjével indul az idei év könnyűzenei eseménysorozata a megyeszékhelyen. A zenekar január 25-én, szerdán 19 órakor lép közönség elé a Háromszék Táncstúdióban. 

A parallel lives (Párhuzamos életek) 2019 augusztusában alakult zenekar, eredetileg egy születésnapi projektként indult – a zenekar alapítójának 40. születésnapjára. Az egyszeri születésnapi projektet a zenekar túlnőtte, jelenleg a második lemez anyagán dolgoznak a muzsikusok. Az elmúlt három év alatt nagyszerű együttműködőkkel dolgoztak együtt időszakosan. Első albumukat, a 40th-t, amely nyolc saját szerzeményt tartalmaz, egy magánkönyvtárban előadott koncerten mutatták be virtuális térben, 2020. június 30-án. A pandémia meglehetősen korlátozta az élő koncertlehetőségeket, azonban a zenekar nem tétlenkedett, 2022 év elején jelent meg a Juhász Gábor gitárjátékát is megörökítő Blind Steps nevet viselő single.

A szerdai koncertjükön majdnem kizárólag saját dalaikat játsszák, az előzőleg említett második lemez anyagából is adva egy kis ízelítőt.

A zenekar tagjai: Anca Pârlea (ének), Lőrincz Imre (gitár), Sárosi Péter (billentyűk), Kerezsi Csongor (basszusgitár), Kerezsi Kati (ütőhangszerek), Pál Gábor (dobok).

A koncertre jegyeket teljes áron 30, illetve kedvezményesen 15 lej értékben a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér, 1. szám), valamint 30 lej értékben az www.eventim.ro oldalon lehet vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük