Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nimród Fórum Sepsiszentgyörgyön

A Vadon Egyesület és a Nimród Vadászújság szeretettel meghív minden érdeklődőt a Nimród Fórumra, május 25-én, szombaton 11 órától Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi Aréna konferenciatermébe. Az esemény célja, hogy átfogó képet nyújtson a helyi vadászat, vadgazdálkodás és vadászati kultúra aktuális kérdéseiről és eredményeiről.

Hirdetés
Hirdetés

A rendezvényt vadászkürtös köszöntő nyitja a Székely Vadászkürt Egyesület előadásában, amelyet követően köszöntőt mond Dr. Kovács Zoltán, Magyarország kormányának nemzetközi kommunikációjáért felelős államtitkára, Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, valamint Sárkány Árpád, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács alelnöke.

A fórum programjában több érdekes és informatív előadás is szerepel. Tamás Sándor bemutatja „A világelső zergebak” című kiadványát, Bors Richárd, a Nimród Vadászújság főszerkesztő-helyettese a vadászetika témakörét járja körül, Dr. Farkas Attila, a Sapientia EMTE Sepsiszentgyörgyi Karának egyetemi adjunktusa a székelyföldi vadgazdálkodás mennyiségi értékeléséről tart előadást, míg Birtalan István, a gyergyószentmiklósi Vadász-Horgász Egyesület elnöke beszél az őzgazdálkodás helyzetéről és lehetőségeiről Székelyföldön.

Az eseményt vadászkürtös üdvözlet zárja, majd a résztvevők meglátogathatják a Nimród Vadászújság SepsiBookon berendezett standját, ahol Tamás Sándor dedikálja „A világelső zergebak” című kiadványát.

A fórum házigazdái Bors Richárd, a Nimród Vadászújság főszerkesztő-helyettese és Demeter János, a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, a belépés díjtalan!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük