Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mesetábor gyerekeknek

Mesetábor gyerekeknek Kultúra

Az óvintézkedések betartásával, többnyire a szabadban szervezik idén az Aranykulcs Mesetábort Sepsiszentgyörgyön. A tábor 5–12 éves gyermekeknek szól, a jelentkezés elindult, a helyek eszerint telnek be.

Július 20-tól szervezik idén az első mesetábort, melynek célja a hétköznapok minőségi megélése a gyermekekkel. A tábor alternatívát kínál arra a helyzetre, amikor a gyermek egyedül tölti a nyarat, nyakában a házkulccsal. A táborban népmesékkel, kézműves foglalkozásokkal, mozgással, próbákkal, kalandokkal teli programokkal, a mesékhez vezető aranykulccsal várják a jelentkezőket. A foglalkozások naponta 8 és 17 óra között zajlanak az óvintézkedések betartása mellett, többnyire a szabadban.
Az ötnapos tábor meseünnepséggel ér véget. A résztvevő gyermekek alkotásaiból kiállítás nyílik, de lesz közös mesemondás is.

Hirdetés
Hirdetés

A tábort Szabó Enikő Metamorphoses meseterapeuta vezeti, segítői: Szász Zsuzsa pszichológus, Sándor Attila origamimester, Karda Zenkő illusztrátor, Markó Eszter színművész és Vida Attila edző. Érdeklődni a 0746.800.046-os telefonszámon és a guzmi77@yahoo.com e-mail-címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük