Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet iratkozni a jazzoktatásra

Lehet iratkozni a jazzoktatásra Kultúra

Lehet iratkozni az idén immár 14. alkalommal sorra kerülő, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület szervezésében zajló többnapos jazzoktatásra.

Idén a Jazz- és improvizációs zenei workshop névvel rendezik meg a 14 alkalommal sorra kerülő, egyhetes jazzoktatást Sepsiszentgyörgyön. Lázár-Prezsmer Endre szervező lapunk érdeklődésére elmondta: a rendezvény zöld utat kapott, így idén is megszervezik a már népszerű, hagyományosnak számító jazzoktatást. Kiderült, hogy július utolsó napjáig, 31-ig lehet iratkozni: részleteket az endrelazar@yahoo.com e-mailen lehet kérni, illetve az érdeklődők a 0742.769.628-as telefonszámon is tájékozódhatnak, jelentkezhetnek az említett napig.

Hirdetés
Hirdetés

Az augusztus 8–15. között a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceumban zajló jazzoktatáson résztvevő tanárok: Márkus Tibor (művészeti vezető, zongora), Kovács Linda, Horváth Cintia (ének), Juhász Gábor (gitár), Tóth Viktor (szaxofon, fúvósok), Bartók Vince (basszusgitár, nagybőgő) és Jeszenszky György (dob, ütőshangszerek).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük