Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet iratkozni a jazzoktatásra

Lehet iratkozni a jazzoktatásra Kultúra

Lehet iratkozni az idén immár 14. alkalommal sorra kerülő, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület szervezésében zajló többnapos jazzoktatásra.

Idén a Jazz- és improvizációs zenei workshop névvel rendezik meg a 14 alkalommal sorra kerülő, egyhetes jazzoktatást Sepsiszentgyörgyön. Lázár-Prezsmer Endre szervező lapunk érdeklődésére elmondta: a rendezvény zöld utat kapott, így idén is megszervezik a már népszerű, hagyományosnak számító jazzoktatást. Kiderült, hogy július utolsó napjáig, 31-ig lehet iratkozni: részleteket az endrelazar@yahoo.com e-mailen lehet kérni, illetve az érdeklődők a 0742.769.628-as telefonszámon is tájékozódhatnak, jelentkezhetnek az említett napig.

Hirdetés
Hirdetés

Az augusztus 8–15. között a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceumban zajló jazzoktatáson résztvevő tanárok: Márkus Tibor (művészeti vezető, zongora), Kovács Linda, Horváth Cintia (ének), Juhász Gábor (gitár), Tóth Viktor (szaxofon, fúvósok), Bartók Vince (basszusgitár, nagybőgő) és Jeszenszky György (dob, ütőshangszerek).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás