Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Előadások és séta

Előadások és séta Kultúra

Két nagy sikerű színházi előadás, séta a színfalak mögött és A műsor című színházi beszélgetéssorozat ingyenes megtekintése – ezeket kínálják nézőiknek a színházi világnap alkalmából.

Hirdetés
Hirdetés

Március 27-én, a színház világnapján két előadást is láthatott a sepsiszentgyörgyi színházkedvelő közönség: az M Studio Mozgásszínház társulata az Are we human or are we dancers? című produkciót játszotta, a Tamási Áron Színház prózai társulata pedig a Sam, avagy felkészülés a családi életre című előadást tűzte újra műsorra. Mivel vasárnap nincs iskola, mára ígérték azt a színházi sétát, mely során a társulat színészei szervezett diákcsoportokat vezetnek körbe a színház épületében, hogy azok betekintést nyerhessenek a szín­falak mögé. Öltözőket, kelléktárat, jelmeztárat, különböző műhelyeket és irodákat látogathatnak meg az érdeklődők, hogy láthassák, milyen munkafolyamatok nyomán, milyen sok ember közreműködése által születik meg egy előadás.

Tegnaptól ingyenesen megtekinthetővé tették a Tamási Áron Színház Facebook-oldalán az elmúlt évadban készült, A műsor című, igen nagy népszerűségnek örvendő színházi beszélgetéssorozatot, annak mind a hét részét

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük