Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Példamutató összefogás

Példamutató összefogás Kultúra

A kommandói tűzvészben károsultak megsegítésére a Torjai Ifjúsági Szervezet (TISZ) csapata jótékonysági estet tartott pénteken, március 23-án a Vigadó Művelődési Házban. A produkció során begyűlt teljes összeget a kommandói tűzvészben károsultak számára ajánlották fel.

A kulturális műsor a Segítsünk szórakozva címet kapta, amelyet a Pittyes2es és Gyufa vitt színpadra, akik több saját dallal és produkcióval szórakoztatták a Vigadó Művelődési Házban összegyűlt közönséget. A belépőkből, valamint az adományokból 6440 lej gyűlt össze, ezt az összeget a fellépők teljes egészében a tűzkárosultaknak ajánlották fel.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők köszönetüket fejezik ki a Vigadó Művelődési Ház munkatársainak – köztük Lung László Zsoltnak és Szegeti Abigélnek –, Pittyes2-es és Gyufának, Virág Ágotának, Boica Zsoltnak, illetve a technikai stáb csapatának. Emellett külön köszönet jár a Magyar Ifjak Kézdiszékért Egyesületének és azoknak, akik részt vettek a koncerten, és adományaikkal támogatták a segítségre szorulókat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük