Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bábszínház világnapra a Cimborák Bábszínháznál

Minden év március 21-én világszerte ünnepeljük a Bábszínház Világnapot, amely egy különleges alkalom arra, hogy elmerüljünk a bábszínház varázslatos világában. Szeretnénk, ha a sepsiszentgyörgyiek együtt ünnepelnének velünk, ezért színes előadásokkal várjuk mindazokat, akik szeretik ezt a műfajt.

Hirdetés
Hirdetés

„Bábszínház a periférián” című programunkat a nagy érdeklődésre való tekintettel idén kiterjesztettük három napra, melynek célja, hogy minél több olyan személyhez eljutassuk a bábszínházat, aki speciális igényű, fogyatékkal élő gyerek vagy fiatal, felnőtt vagy idős, valamint a velük foglalkozó hozzátartozóknak és szakembereknek. Ezen személyeknek a program keretében ingyenes előadásokat kínálunk, hogy lehetőséget teremtsünk a kulturális programokhoz.

Emellett szeretnénk megszólítani a bábszínházat kedvelő családokat és nyugdíjasokat is, akik szívesen részt vennének bábszínházi előadásokon. A meghirdetet szabad előadások esetében a csoportos jegyvásárlási kedvezményeket biztosítunk, így például 2 nyugdíjas jegyvásárlása esetén, a harmadik személy (ez lehet nyugdíjas, vagy gyermek) belépése ingyenes. Nagycsaládos kedvezmény érvényesül az alábbi formátumokban (4 fős család esetében, a legkisebb családtag ingyenes belépőben részesül, 5 fős család esetén, a két legkisebb családtag belépése díjtalan stb.)

Az esemény keretein belül Tamási Áron: Szüntelen király (r. Nagy Lázár József) azonos című mesejátéka alapján készült bábelőadást láthatják, melynek ajánlott életkora 8 év feletti. 

Az előadás időpontjai: 

  • március 19., kedd 10:00 és 12:00 óra
  • március 20., szerda 10:00 és 12:00 óra
  • március 21., csütörtök 18:00 óra

A színházi világnap alkalmából, Antoine de Saint-Exupéry műve alapján készült ,,A kis herceg” (r. Fodor Orsolya) című bábos csillagmesénket ajánljuk szeretettel minden 6 éven felüli nézőnknek.

Időpontok:  

  • március 26., kedd 18:00 óra
  • március 27., szerda 18:00 óra

Foglalni vagy érdeklődni lehet a 0752-540593-as telefonszámon, Golicza Bernadettnél.

Még több információ, leírás az előadásokról a www.facebook.com/Cimborak oldalon.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük