Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIÁLLÍTÁS

Ma 19 órától a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben Retusált Erdély – Tájképek és képzettársítások címmel csoportos kiállítás nyílik. Résztvevő művészek: Garda Aladár, Anca Benera & Arnold Estefan, Fekete Zsolt, Elekes Károly, Kovács Lehel, Radu Băieș, Kisspál Szabolcs. Kurátorok: Daniela Duca & Major-Kremer Virág.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 15:45 Előre (románul beszélő, amerikai animációs vígjáték); 17:30 Tenet (an.–am.–kan. akcióthriller, dráma); 18:30 Miután összecsaptunk (amerikai romantikus film); 20:30 Filmtettfeszt: Szép csendben (magyar dráma); 20:45 Tenet.

FILMVETÍTÉS

Ma 17 órától a kovásznai művelődési központban Keménykalap és krumpliorr, és 20 órától Akik maradtak című filmeket vetítik.

NÓTAEST

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi Kolcza vendéglő kertjébe a Szól a nóta című estre várják a magyar nóta kedvelőit. Zenél a Muskátli zenekar, nótázik: Kovács Enikő és Orbán Barra Gábor.

NÉPTÁNC

Ma 19 órától a baróti művelődési ház nagytermében játssza a Rézhúron című előadását a Háromszék Táncegyüttes. Helyfoglalás a 0740.780.353-as telefonon. A nézőket a járványügyi protokoll betartása miatt fél órával a kezdés előtt engedik be.

KONCERT

* Ma 18 órától Kézdivásárhelyen, a Wegener parkban Ego Sum-koncert lesz, amelyre a belépő 10 lejbe kerül. Jegyek elővételben a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában kaphatók hétköznapokon 8–16 óráig. Érdeklődni a 0730 600 279-es telefonon lehet.

* Szeptember 18-án, pénteken 18 órától a sepsiszentgyörgyi ’56-os emlékparkban a No Sugar zenekar csap a húrok közé. Az eseményre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 5 és 10 lej.

KÖNYVBEMUTATÓ

Pénteken 19 órától a kézdivásárhelyi Liget kávézóban Czernay Hajna írónő bemutatja Ha fázik a lélek, avagy Egy nő házasságon kívüli boldog kapcsolatban című könyvét.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük