Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

18. Filmtett-tábor

A kolozsvári székhelyű Filmtett Egyesület 18. alkalommal is meghirdeti nyári táborát. A járvány miatti tavalyi kimaradás után most optimisták a szervezők: az oltáskampány bizakodásra ad okot, a megelőző óvintézkedések szigorú betartása mellett, a helyszínre érkezőktől negatív koronavírus-tesztet vagy oltási igazolást kérve biztonságosan megvalósíthatónak látják a nagy múltú erdélyi alkotótábort.

Hirdetés
Hirdetés

Idén július 12–23. között Parajdra várják a filmkészítés iránt érdeklődő Kárpát-medencei fiatalokat. A workshop szerkezete idén is egy miniatűr filmgyáréhoz fog hasonlítani: a résztvevők forgatókönyvíró-rendező, animációs filmkészítő, rendezőasszisztens, operatőr, vágó, hangmester, gyártásvezető-producer vagy színész csoportban indítják az alkotótábort, majd stábokba szerveződve fognak dolgozni kisjáték- vagy animációs filmeken. Az alkotói és tanulási folyamatot idén is elismert magyar filmesek segítik, a mentorok kilétét is hamarosan elárulják (itt kell keresni: https://filmtettworkshop.ro/mentor/mentorok-2021/, és ugyanitt kiderül, hogy kik voltak a korábbi mentorok).

A workshopon való részvétel pályázathoz kötött, a jelentkezés határideje április 20-a éjfél. A részletes pályázati felhívás, illetve a jelentkezési űrlap elérhető a Filmtett Workshop honlapján:

https://filmtettworkshop.ro/a-18-filmtett-workshop-palyazati-felhivasa-2021/

A résztvevők listáját a mentoraik fogják összeállítani a beérkező pályázati anyagok alapján. A korábbi filmes tapasztalat hasznos lehet, de megléte nem kizáró feltétel.

További tájékoztatás a tabor@filmtett.ro e-mail-címen kérhető, valamint a 0728.262.023-as telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük