Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szerelmet színlelve egy osztrák orvos teljes vagyonát kicsalta egy román prostituált

Szerelmet színlelve egy osztrák orvos teljes vagyonát kicsalta egy román prostituált Külföld

Egy osztrák bíróság börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélt egy román nőt csalásért, miután szerelmet színlelve meggyőzött egy nyugdíjas orvost, hogy teljes vagyonát átruházza rá – számolt be a Krone Zeitung nyomán a Digi24.ro.

Az orvos egy kelet-tiroli bordélyházban találkozott a 34 éves román nővel, ahol az prostituáltként dolgozott. A férfi minden nap meglátogatta a nőt, és szerelmet vallott neki, így a nő célja, hogy pénzt zsaroljon ki tőle, könnyen elérhetővé vált.

A román nő különböző ürügyekkel kezdett pénzt kérni az orvostól, aki szívesen segített neki. Egy alkalommal egy nagyobb összeget utalt át neki, mert „barátnője” közölte vele, hogy fel akar hagyni a prostitúcióval, és szépségszalont akar nyitni Romániában. Egy másik alkalommal a férfi azért adott pénzt neki, mert az apja állítólag súlyos beteg volt, és műtétre volt szüksége.

A volt orvos az élete során megtakarított teljes összeget – mintegy 300 ezer eurót – a nőnek adta.

Amikor a férfi kifogyott a pénzből, a nő többet nem törődött vele. A nyugdíjas orvos ekkor döbbent rá, hogy átverték, és büntetőfeljelentést tett.

A bíróságon a nő először ártatlannak vallotta magát, azt állítva, hogy pénz „ajándék” volt, később azonban megváltoztatta a vallomását, és bevallotta, hogy valójában a stricije kényszerítette az orvos átverésére.

A nőt, aki azóta közel 3000 eurót fizetett vissza az orvosnak, 15 hónap börtönbüntetésre és 3000 eurós pénzbírságra ítélték.

forrás: digi24.ro

fotó: pexels.com

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások