Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Európa egyik legbizarrabb erdejére akadt egy német hobbifotós

Európa egyik legbizarrabb erdejére akadt egy német hobbifotós Külföld

Véletlenül bukkant rá egy német fotós Európa egyik legfélelmetesebb erdejére Németországban. Az erdőben fákra kötözött játékbabák lógnak, azonban senki sem tudja, hogy ki és miért szegezte a fákra azokat.

Hirdetés
Hirdetés

Véletlenül bukkant rá 2017-ben egy német fotós Európa egyik legfélelmetesebb erdejére Németországban. Most, öt évvel a felfedezése után visszatért az erdőbe és mindent ugyanúgy talált.

Az erdőben fákra kötözött játék babák lógnak, azonban senki sem tudja, hogy ki és miért szegezte a fákra azokat. A hely hátborzongató jellegét az is tovább fokozza, hogy öt éve is pont ugyanúgy nézett ki, és azóta senki nem szedte le a babákat a fákról – olvasható a Daily Star cikkében.

Azonban az is elképzelhető, hogy a hely „megalkotója” a Mexikóváros melletti, mára igazi turisztikai látványossággá lett babák szigetéről mintázta azt. A sziget hírnevét egy bizarr legendának köszönheti, amely szerint körülbelül ötven évvel ezelőtt egy kislány a szigetre vezető csatornába fulladt. A holttestre a sziget egyedüli lakója, Julian Santana Barrera talált rá a folyóban. Néhány nappal a lány halála után egy játék baba úszott le a folyón, így Barrera azt feltételezte, hogy az elhunyté lehetett, ezért kiszedte a folyóból.

Azonban Barrera a történtek után suttogást és lépteket hallott az erdőből sötétedés után. A jelenségeket a kislány szellemének tulajdonította, és azért, hogy megvédje magát tőle, úgy döntött az egész erdőt teleaggatja játék babákkal.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások