Felhívás!

Agyonlőttek két medvét, mert felmásztak egy orosz atom-tengeralattjáróra

Agyonlőttek két medvét, mert felmásztak egy orosz atom-tengeralattjáróra Külföld

Megrázó felvételek kerültek nyilvánosságra arról, hogy Kamcsatkában, Ribacsij településen, ahol az orosz csendes-óceáni flotta tengeralattjárói állomásoznak, mit műveltek a katonák egy éhes medve anyával és a bocsával, akik odaúsztak egy kikötött atom-tengeralattjáróhoz, majd felmásztak rá.

Az állatokat egy, a flotta által megbízott vadász rövidesen lelőtte. Az esetről publikált videón a hangsáv alapján a vadász és egy társa beszélhetnek. A társ még gúnyolódik a vadásszal, mert az első két lövés után csak az egyik állat hullott a vízbe, a másik még életben maradt pár másodpercre.

A videón hallható férfiak arról beszélgetnek többek között, hogy nincs más megoldás, mint az állatok kilövése, akik napok óta a település körül kódorogtak élelmet kutatva. “Így harcolunk a medvékkel Kamcsatkában!” – mondja az egyik férfi.

A puska elsütője arról is szót ejt, hogy az anyát azért lőtték le, mert vékony volt és állítólag sebesült, a kis bocsot pedig azért, mert az anyja nélkül állítólag nagyon agresszívvé vált volna. 

Kamcsatkában mintegy 10-14 ezer barnamedve él.

(444.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások