Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet jelentkezni a Székely Vágtára!

Új időpontban és új programokkal várja a lovak szerelmeseit az Óriáspince-tetőre az idei Székely Vágta. A lovasrendezvény ebben az évben június 28–30. között zajlik. Idén is három futamot láthatnak a nézők: a budapesti Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutamát, a Góbé-futamot, valamint a nemzetközi futamot.

Eddigi nyolc vágtagyőztese mellé keres újabb jelentkezőket és nyerteseket a Székely Vágta, a benevezést június 14-én, 15 óráig kell eljuttatni a Székely Vágta versenyirodájába. A verseny nevezési díja 1200 lej, és bármely 18. életévét betöltött személy jelentkezhet.

Bármely Kovászna, Hargita vagy Maros megyei településnek jogában áll benevezni egy csapatot. Minden csapat egy lóból és három személyből áll: lovas, kísérő és csapatvezető. A Székely Vágta futamára és a Góbé-futamra bármilyen fajtájú és nemű, ötéves (születési év: 2014) vagy idősebb lóval be lehet nevezni, amelynek állapota megfelel a szabályzatban előírt állategészségügyi feltételeknek. Kivételt képzenek az ismeretlen származású lovak, valamint az argentin póló pónik, az Akhal Teke és az angol telivér lovak.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők számos értékes jutalmat is felajánlanak a benevező lovasoknak. A Székely Vágta szabályzata teljes mértékben igazodik a Nemzeti Vágta szabályzatához.

Újdonság, hogy idén elmarad a fogathajtás, viszont a Székely Vágtán tartják a Díjugrató Régió Kupát, amelyre 80–90 versenyzőt várnak. További újdonság, hogy idén nem lesznek középfutamok, tehát minden előfutam győztese egyenesen a döntőbe jut.

Bővebb tájékoztatás kérhető a Székely Vágta versenyirodájában, Kiss Ildikótól (szentgyörgyi városháza, 25-ös terem) vagy a 0267.316.365-ös és 0737.433.028-as telefonszámokon, valamint a szekelyvagta@sepsi.ro e-amil-címen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük