Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyi adománygyűjtés Erdővidéken

Karácsonyi adománygyűjtés Erdővidéken Közérdekű

December 9–11. között a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki önkéntesei adománydobozokat helyeznek ki Barót és környéke nyolc üzletében, amelyekbe tartós élelmiszereket, tisztálkodó szereket és édességeket gyűjtenek. A begyűlt adományokból a közelgő karácsony alkalmával ajándékcsomagokat állítanak össze és juttatnak el nehéz körülmények között élő, erdővidéki többgyermekes családokhoz, szellemi és testi fogyatékosokhoz, kisnyugdíjasokhoz.

Pénteken és szombaton a baróti Profi bevásárlóközpontban, a Comixt Rt. (külső) önkiszolgálójában és CEC melletti üzletében, a Febokro Kft. Rózsa utcai (régi Erpék) boltjában, a Lia Kft. Béke utca sarkán található üzletében, valamint a Deák Hámor Kft. két önkiszolgálójában, a Felső-Kossuth utcában (54. szám), illetve Bardocon, a Főút 262. szám alatti üzletében adományozhatnak, míg Felsőrákoson a központi Joli boltban (Két lépés), illetve Köpecen a Köpec Centerben kihelyezett adománygyűjtő dobozaikban helyezhetik el termékadományaikat.

Ugyanakkor, mivel tudják, hogy ilyen körülmények között a tárgybeli adománygyűjtés nem lesz elégséges, pénzbeli adományok felajánlására is kérik, biztatják Erdővidék polgárait, amelyek segítségével, szükség szerint kiegészíthetik az adományozandó csomagokat. Pénzbeli adományaikat a két programfelelősnek, Pájer Györgynek (0748.684.983) vagy Demeter Zoltánnak (0746.089.140) adhatják át személyesen.

A Gondviselés Segélyszervezet előre is köszöni megtisztelő közreműködésüket, adományaikat!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük