Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyerekek a kamera előtt

Gyerekek a kamera előtt Vigadó

A Vigadó Művelődési Ház Kristálytömb című sorozata már tizenhárom napja teszi szebbé a várakozás időszakát. A kisvideók szereplői között ott találjuk a csillogó szemű, mosolygó gyerekeket is, akik a felnőtteknél is lelkesebben készültek a produkcióra.

Bakó-Fazakas Zsuzsa és kislánya, Luca már a tavalyi sorozatban is részt vett, és valósággal elvarázsolták a nézőket, így az idén sem maradhattak ki.

Hirdetés
Hirdetés

– Szívesen készültünk Lucával, örültem az újabb felkérésnek. Aztán történt egy tragédia a családunkban, ami miatt visszamondtam. Végül mégis rám írtak a szervezők, és elmentünk a forgatásra. Valami sugallat folytán erőt kaptam, végigcsináltam, aminek most nagyon örülök – osztotta meg lapunkkal Bakó-Fazakas Zsuzsa, aki nehéz időszakon megy keresztül. Elmondása szerint nincs ereje a külső, földi dolgokra, örül, ha túléli a hétköznapokat. Úgy érzi, számára most jött el igazán a befele figyelés időszaka.

Zsuzsa együtt gyakorolt a kislányával, és élvezte a felkészülést, mert kritikus személyiségük megegyező, így lánya tükröt tartott neki. Lackfi János Isten-keresgélő versét választották, elmondásuk szerint azért, mert annyira egybehangzó, összecsengő, rímes, igazi oviba illő, és mivel Zsuzsa óvó néni, szakmájából adódóan is ráérzett erre.

– Pár héttel a vers kiválasztása után már egyáltalán nem azt mondta ugyanaz a vers. Hogy Ő vette volna át a hangulatom? Nem tudom. Nem így terveztem, de szomorúan csengett a számból. A felvételt még nem láttam, de a forgatás pillanata megmaradt. A rendezők, segítők együttérzése, baráti ölelése, szeretetközelsége bevésődött. Örökre. Köszönöm, hogy része lehettem így is az adventi csodának – mondta Bakó-Fazakas Zsuzsa könnyekkel a szemében.

Szentgyörgyi Noémi Erzsébet és gyerekei: Fanni, Balázs, Dániel és Péter is fontos szereplői voltak az idei sorozatnak. Az édesanyától megtudtuk, hogy amikor elolvasta Lung László Zsolt kérését, hogy vállalnák-e a sorozatban való részvételt, egyből mosoly szaladt végig arcán, így egyértelmű is volt a válasz.

A Szentgyörgyi család – Noémi, Fanni, Péter, Dániel és Balázs – az Ének Máriáról és a Pásztorok alusznak című versekkel tették szebbé az idei sorozatot
– Nagy dolognak érzem, hogy felkért, elismerem Zsolt tehetségét, nagy rajongója vagyok, az egész család az – mondta, majd kiemelte, hogy igazi, életre szóló élmény volt a gyerekeivel együtt dolgozni a produkcióban.

– Olyan határozott és nyugodt tudtam lenni a felkészülés napjaiban, hogy a gyerekeknek eszükbe sem jutott ellenkezni, emellett ők is élvezték, szerették. A közös szereplés bátorította őket. Pozitív érzéseket szabadított fel bennük. Gazdagabb, különlegesebb lett így az adventünk – zárta gondolatait az édesanya.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük