Felhívás!

Szőcs Dénes visszavonul

Szőcs Dénes visszavonul Kovászna megye

Szőcs Dénes, Vargyas volt alpolgármestere nem indul a választásokon, még csak tanácsosi tisztséget sem fog vállalni, mert elege lett a politikából.

A múlt év végén leváltott alpolgármester lapunknak azt nyilatkozta, bár úgy érzi, a vargyasiak szeretik őt, és lenne esélye a polgármesteri tisztség elnyerésére a nyár elején esedékes helyhatósági választásokon, mégsem akar indulni, mert elege lett a különböző torzsalkodásokból, rosszindulatúságokból, melyekből Vargyas sem szenvedett hiányt az elmúlt években.

Elképzelhetően egyik „jóakarója” jelentette őt az Országos Feddhetetlenségi Ügynökségnél is azért, hogy 2018 elején, alpolgármesterként részt vett egy helyi tanácshatározat elfogadásában, mely a tanácsnál dolgozók fizetésének kiigazításáról szólt. Az ügynökség közigazgatási összeférhetetlenséget állapított meg esetében, lévén, hogy a felesége is a tanácsnál dolgozik, s emiatt, mint írják, érdeke lehetett a dokumentum elfogadása.

Szőcs szerint ez a dokumentum érvényben sem volt, mert a polgármester visszavonta, de ettől eltekintve, határozata az, hogy nem fellebbez a Feddhetetlenségi Ügynökség döntése ellen, így három évig semmilyen közigazgatási tisztséget sem tölthet be.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások