Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megalakult az MPE baróti szervezete

Megalakult az MPE baróti szervezete Kovászna megye

Eljött az idő Erdővidék szívében is a változásra, éppen ezért megalakult tegnapi napon a Magyar Polgári Erő Baróti Szervezete – áll a sajtóközleményükben.

Hirdetés
Hirdetés

Az alapító tagok egyöntetűen Csiky Bélát választották elnöknek, aki már a nemzeti oldalon régi szereplőnek számít, alelnöknek pedig Márton Istvánnak szavaztak bizalmat. Mint más településeken is ahol működik a Magyar Polgári Erőnek helyi szervezete, úgy a baróti szervezet is a nemzeti alapú politizálás mentén végzi majd tevékenységét, és természetesen – hiszen választások közelednek – meg fogják magukat mérettetni a június 9-ére kitűzött önkormányzati választáson.

Barót évtizedek óta a hangos, nagyívű ígéretek terepe, ahol a választási kampányban szépeket lehet mondani, majd a választások lejártával magára lehet hagyni a várost. Így volt ez az elmúlt 34 évben mindig. Ennek tesz pontot a végére a Magyar Polgári Erő Baróti Szervezete, amely meghallgatva a választópolgárok hangját és igényeit, radikális változást szeretne véghezvinni a városban és a barótiak életében.

(MPE-sajtóközlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások