Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lenne megoldás

Lenne megoldás Kovászna megye

Pénteken délelőtt a kézdivásárhelyi sportszálló társalgójában a Tavaszi Zöld Napok keretében kerekasztal-beszélgetést rendeztek hulladékGAZDÁLKODÁS címmel.

Az eseményen a Kovászna Megyei Hulladékgazdálkodási Egyesület, az Eco-Bihor és a Gosp-Com kft.-k képviselői, továbbá a helyi rendőrség vezetője vett részt. „Sajnos, a városvezetőség nem volt jelen a település hulladékgazdálkodásával, a helyi lakosság szemétgyűjtési szokásaival kapcsolatos beszélgetésen”, nyilatkozta lapunknak Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke. A rendezvényen elhangzott, jó volna, ha a helyi rendőrség ellenőrizné, és komoly büntetéseket szabna ki a háztájukat és területeiket tisztán nem tartó, illetve a hulladékot nem megfelelő módon és helyen felhalmozó lakosság körében.

Hirdetés
Hirdetés

– Úgy véljük, néhány borsos büntetés elrettentő példaként szolgálna, és talán a lakosság hanyagabb része újragondolná hulladékgazdálkodási szokásait. Ez a helyi rendőrség feladata volna, ám felvetésünkre Croitoru Constantin azt mondta, az általa vezetett intézmény személyzethiány miatt nem tudja ellenőrizni a város teljes területét, azonban keresik a megoldást”, fejtette ki Ráduly Attila, hozzátéve, a következőkben a városvezetést keresnék meg a téma kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük