Felhívás!

Folytatni kívánják

Folytatni kívánják Kovászna megye

A GAL Sepsi Egyesület partnerségben a Máltai Szeretetszolgálattal, az Amenkha Egyesülettel, Sepsiszentgyörgy önkormányzatával, a Tega Rt.-vel és a Woodview Movement nevű civil kezdeményezéssel, április 12–13-án az őrkői kőbánya környékén szelektív hulladékgyűjtést szervezett.

A Cleanup 1 elnevezésű esemény derékhadát alkotó helybéliek, az őrkőieken túl a helyszínen több tucat önkéntes is bekapcsolódott a közmunkába. A kétnapos takarítás során a helyiek és az önkéntesek több mint 16 köbméter szemetet gyűjtöttek össze a néhai kőbánya környékéről. A hulladékot a GAL Sepsi Egyesület által felajánlott kesztyűkben, a Tega Rt. által biztosított gereblyékkel, lapátokkal zsákokba, majd tárolókba gyűjtötték össze. A GAL Sepsi közel 70 személyt regisztrált a két nap alatt a helyszínen, számukra meleg italt és ennivalót is biztosítottak.

A GAL Sepsi csapata köszöni az őrkői közösség, a partnerszervezeteik és minden résztvevő segítségét, és azt ígérik, a szervezett hulladékgyűjtést a közeljövőben folytatni fogják.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások