Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közlekedési táblákat rongáltak meg

Közlekedési táblákat rongáltak meg Kovászna megye

Egyelőre még ismeretlen elkövetők a napokban több mint 20 közlekedési táblát rongáltak meg Zabola és Páva között, olyanokat is, amelyeket a kisiskolások biztonságáért állított az önkormányzat.

Hirdetés
Hirdetés

A vandálok a 121-es megyei út mentén tevékenykedtek, érdekes módon csak olyan helyen garázdálkodtak, amelyek kiestek a térfigyelő kamerák hatóköréből. A táblák rongálását a benzinkúttól fennebb kezdték, ahol már sem a benzinkúti, sem pedig az önkormányzati kamera nem fogja be, el egészen a pávai buszmegállóig, viszont nem mentek fel a kereszteződésig, ahol szintén kamera van.

A leltárt Fejér Levente polgármester végezte el, mint kiderült, az út egyik felén 16, a másikon 5 közlekedési táblát rongáltak meg, köztük a napelemes fényjelzővel ellátott figyelmeztető táblát is, amelyet azért állított az önkormányzat, hogy jobban felhívja az autósok figyelmét az úttesten átkelő iskolásokra.

A polgármester tegnap jelentette a rendőrségen a történteket. Kifejtette, a rendőrséggel közösen nézik vissza a kamerák felvételeit, annak reményében, hogy a gyanús alakokat kiszúrják. Annak kapcsán, hogy mi lesz a megrongált táblák sorsa a polgármester elmondta: mivel megyei útról van szó, így a megyei útügy hatáskörébe tartoznak, akiket szintén értesít a történtekről.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. október 31., 18:53
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Nincs kamerátok gyerekek?
  Milyen a közbiztonság annyi vandállal és tolvaj feketéző cigánnyal? Kézdi is panaszkodik,de kamerákba nem fektet!
  1,2 beosztott megoldaná kamerákkal az egész melót!!!!