Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két napja eltűnt

Két napja eltűnt Kovászna megye

A 15 éves Páll Amanda Noémi február 28-án 16 óra körül távozott a lemhényi otthonából, azóta nem tért vissza – adta hírül a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség hivatalosan is eltűnt személynek nyilvánította, és keresést indított a feltételezhetően szökevény kislányért. Arra kérik a lakosságot, hogyha bárki bármilyen információval rendelkezik a kiskorú tartózkodási helyéről, hívja a 112-es segélyhívó számot, vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsön.

A kiskorú vékony testalkatú, 1,70 m magas, körülbelül 40 kg, fekete hajú és barna szemű. A lakhelyéről fekete és barna színű kabátban, hosszú fehér nadrágban, sárga tornacipőben távozott, és piros táskát viselt.

Fotó: Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. március 4., 10:15
  ÉRTÉKELÉS: 3

  a Facebookon jelzett is a kandurja hogy nem vesztek el es jol vannak
  ennek az ugynek ket kimenetele lesz vagy terhesen elobukkan valamikor vagy kiskoru elleni szexualis tevekenyseg miatt indul majd kivizsgalas

 • User
  Dátum: 2023. március 4., 16:05
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Nem tudom mik ezek a hozzászólások de ha ti gyereketek volna ilyen helyzetbe ti istenbarmai akkor meglátnám hogy fossnátok éjjel nappal csak hogy kerüljön elő éppen és sértetlenül ! Ilyen beszólások ” hasonlít a macskára… majd terhesen és éhesen hazamegy…” miért a tied olyan szép ,vagy te olyan szép vagy ! Kívánom hogy kezed ne érjen a s..dig soha barom mi vagy !

  • User
   Dátum: 2023. március 4., 21:58
   ÉRTÉKELÉS: 3

   Az en gyermekemet nem ilyennek neveltem nem erre tanitottam hogy ilyen koran nekikezdjen nemi eletet elni elszokve hazulrol.
   De mostmar legalabb ket megye olvasoi tudjak hogy elszoktek kufircolni egyutt ezek a fiatalok.
   Nem ertem miert kellett ilyen nagy dobra verniuk, otthon a disznool mogott egy pokrocot leteritve ott csendben is elintezhettek volna🤣

  • User
   Dátum: 2023. március 5., 10:11
   ÉRTÉKELÉS: 6

   Én annak idején ha ki léptem a kapun, olyan istenes verest kaptam hogy az csak na.
   A kedves szülő is elő vehetné azt a fűzfa vesszőt vagy más néven varázs pálcát.

   • User
    Dátum: 2023. március 5., 20:47
    ÉRTÉKELÉS: 4

    mivan ha nincs szülő? vagy van de a keze el van foglalva a piás üveggel? Mit gondolsz az ilyen gyerekek mind mintacsaládból származnak?

 • User
  Dátum: 2023. március 4., 22:59
  ÉRTÉKELÉS: 4

  menj fel a facebookra es nezd meg jol van mindketto ki is irtak meg a tegnapelott. csak kettyinteni vonultak el mert tavasz van es tombolnak a hormonok. a macskaknal is pont ugyanez van. amikor meg kiurul a patron es kilepedoakrobatikaztak magukat utana hazamennek mert ehesen nem lehet szexelni folyton ures hassal, majd kipihenik a faradalmakat.

 • User
  Dátum: 2023. március 5., 7:05
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Mielőtt agyvérzést kapnál kellene tudjad, haver, amit rajtad kívül mindenki más tud,hogy a cigánylányok gyakran elszöknek otthonról. Kovászna megyében havonta, az országban naponta.Ugyanabból az okból, mint a macskák, ezért az eredmény is gyakran ugyanaz. Mielőtt le,, istenbarmázól” valakit előbb tájékozódj! Ne félj, nem egy rózsaszín Helló Kitty tűnt el otthonról!

 • User
  Dátum: 2023. március 5., 8:45
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Fehér nadrág, sárga cipő, piros táska… Amanda! Bővebb információ szükségeltetik? Ugye nem! Csak a szomszédba ment át, na! Ott a soron…

 • User
  Dátum: 2023. március 5., 18:54
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Látszik, hogy az óvodába nem jártak, mert akkor megtanulhatták volna azt, hogy: cirmos cica jaj, hová lett a vaj? Ott látom a bajusszodon most lesz neked jajj!😅