Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Remekeltek a műkorcsolyások

Remekeltek a műkorcsolyások Sport

A háromszéki KSE műkorcsolya szakosztályának sportolói az idei évben ezidáig három rangos megmérettetésen bizonyították tehetségüket.

Hirdetés
Hirdetés

Petra Knežević Kolarevic edző és segédje, Hosszú Izabella tanítványai január 20–22-e között a szerbiai Belgrádban vettek részt a Skate Helena elnevezésű Európa-kupán, ahonnan a következő eredményekkel tértek haza: chicks-kategóriában a kézdivásárhelyi Nagy-Rozsnyai Lotti az európai bajnokság nagyon jó helyezésének számító 2. helyezést érte el, cubs-kategóriában a sepsiszentgyörgyi Molnár Lelle Ágota a 17. helyen végzett, míg basic-novice-kategóriában Czipa Kriszta (Kézdivásárhely) a 15., Milik Sonia (Sepsiszentgyörgy) pedig a 33. helyezést érte el.

Február 3-a és 7-e között a Bulgária fővárosában rendezett Sofia Trophy-n méretett meg a háromszéki csapat, és sportolóink innen sem tértek haza üres kézzel: Nagy-Rozsnyai Lotti (chicks) az 5., Molnár Lelle Ágota (cubs) a 16., Czipa Kriszta (basic novice) a 17., Milik Sonia (basic novice) pedig a 24 helyen végzett.

Végül a február 22–26-a között  rendezett Bellu Memorial nemzetközi- és a Román-kupa nemzeti- műkorcsolyaversenyen vett részt a KSE tizenhét műkorcsolyázója az alábbi kategóriákban és eredményekkel:

Chicks: Nagy-Rozsnyai Lotti (Bellu Memorial – 3. hely., Román-kupa – 1. hely);

Basic Novice: Czipa Kriszta (Bellu Memorial – 13., Román-kupa – 2.);

Milik Sonia (Bellu Memorial – 25., Román-kupa – 4.);

Cubs: Molnár Lelle Ágota (Bellu Memorial – 10., Román-kupa – 2.);

Kádár-Némethy Nicole (Sepsiszentgyörgy, Bellu Memorial – 21., Román-kupa – 2.);

Recreational Basic: Bán Petra (Kézdivásárhely, 1. hely), Csiszár Anna (Kézdivásárhely, 3.), Demeter-Juga Maja (Sepsiszentgyörgy, 2.), György-Burian Barbara-Masa (Sepsiszentgyörgy, 2.), Ilyés Selena (Kézdivásárhely, 3.), Kovács Anna (Kézdivásárhely, 3.), Kovács Kamilla (Kézdivásárhely, 1.), Madaras Nóra-Johanna (Kézdivásárhely, 2.), Pénzes-Csiszár Dorka (Kézdivásárhely, 1.), Séra Dorka (Kézdivásárhely, 1.), Szálteleki Adrien (Kézdivásárhely, 2.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük