Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól sikerült tárgyalással szereltek le egy feltehetően öngyilkosságra készülő nőt

Jól sikerült tárgyalással szereltek le egy feltehetően öngyilkosságra készülő nőt Kovászna megye

Betörte második emeleti lakása ablakát egy kézdivásárhelyi nő, akinek pszichés állapota miatt a szomszédok jónak látták riasztani a hatóságokat: a rendőrség, tűzoltók és a mentők késedelem nélkül a helyszínre vonultak.

Hirdetés
Hirdetés

A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint április 4-én délelőtt egy láthatóan rendkívül feldúlt állapotban levő 32 éves nő betörte a Csernátoni úton levő tömbházlakása ablakát, vélhetően azzal a szándékkal, hogy kiugrik az emeletről. Szerencsére egy környékbeli rendőrnek, aki már korábbról ismerte a nőt, sikerült őt megnyugtatnia és meggyőzni arról, jöjjön le. Miután ez megtörtént, a nőt kórházba vitték további kivizsgálásra.

 Fotó: Tamás Roland/Kézdivásárhelyi Közlekedési INFO Facebook-csoport

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. április 4., 15:29
  ÉRTÉKELÉS: 0

  32 èves!!!
  Az udemeré nem az iskolában kellene kampányoljon, hanem jól fizető àllásokat hozzon létre! Ha jólét van, kevesebb a pszichés problémákkal küzdő!!!

 • User
  Dátum: 2024. április 5., 10:12
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Most,hogy jon ide az UDMR???Mar bocsanat de annyi a beteg ember a mai vilagban ,mert megesszuk a sok mocskot,elunk nagy kenyelemben,keveset mozgunk,aki akar dolgozhat eleget ha nem itthon akkor kulfoldon es meg ezert is orulni kell ,mert volt ennel sokkal nehezebb vilag is.Valamit kellene ertekelni is ,valamiert halas lenni nem mindig keresni a kakan a csomot.Az a no beteg volt,ki tudja miert,mi okbol kifolyolag de nem is az a lenyeg hanem,hogy volt valaki aki megmentette hala Istennek.