Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ingyen visznek munkába

Ingyen visznek munkába Kovászna megye

Hétfőtől ismét közlekednek (részlegesen legalábbis) a sepsiszentgyörgyi közszállítási vállalat autóbuszai. A Multi-Trans reggel és délután, speciális órarend szerint, újraindította járatait az 1-es, 2-es, 3-as és 4-es vonalakon, és ingyen szállítja azokat az utasokat, akik bizonyítani tudják, hogy munkába mennek, illetve onnan jönnek.

Antal Árpád polgármester pénteki online sajtóértekezletén elmondta: az intézkedést a vállalkozók kérésére hozták, akik felrótták, hogy az amúgy is nehéz helyzetben alkalmazottjaik egy részét nehéz helyzetbe hozta a járatok leállítása.

Hirdetés
Hirdetés

A fel- és leszállás az autóbuszok hátsó ajtóin történik, az első ajtók biztonsági okokból le lesznek zárva.
– Felkérem azokat, akik igénybe veszik a járatokat, hogy tegyenek eleget a járványügyi hatóságok vonatkozó ajánlásának, és igyekezzenek betartani a megfelelő távolságot utastársaiktól – mondta a polgármester, aki hozzátette: az autóbuszokat egy erre szakosodott cég rendszeresen fertőtleníti.

Antal Árpád elmondta azt is, hogy védőfelszerelést rendeltek a családorvosoknak, és pénzzel próbálnak a megyei kórház segítségére lenni a járványterjedés megfékezésében. Hozzátette: a Tega felfüggesztette a hulladékbegyűjtés kiszámlázását, erre későbbi időpontban kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük