Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszék a második otthonom!

Háromszék a második otthonom! Kovászna megye

Sokfelé megfordultam a Kárpát-medencében, a nagyvilágban.

Sok vendégszerető emberrel találkoztam, de – Magyarország jelenlegi határain kívül – talán a legtöbbet Háromszéken voltam.

Kezdetben vendégként, majd barátként. Ma már hazamegyek Háromszékre és Erdővidékre.

Megszámlálhatatlan helyen jártam a megyében. Kóstoltunk jófajta pálinkát, ettünk pisztrángot (apropó pisztráng: itt tanultam meg, hogy a székely ember szerint vannak a halak, és van a pisztráng!). És dolgoztunk, hiszen elöljárókkal, barátokkal terveztük a jövő beruházásait, támogatási rendszerét. Jó volt lovagolni Kézdivásárhely főterén, meglátogatni Zágont és az ottani barátaimat. Élmény volt nem egyszer Sepsiszentgyörgyön belekóstolni a pezsgő kulturális élet lüktetésébe, a március 15-ei rendezvények felemelő hangulatába, vagy csak csendesen sétálni a Kormos-patak partján.

Emlékezetes maradt, éppen ezért többször is meglátogattam a Szent László-emlékeket Gelencén, Bibarcfalván és szerte a megyében. Nem csak az emberek voltak kedvesek, hanem a megválasztott vezetőik is.

Nem rejtem véka alá, hogy a jelenleg is versenybe szálló Antal Árpádhoz, Bokor Tiborhoz, Tamás Sándorhoz barátság is fűz. Jó magyar embereknek tartom őket, olyanoknak, akikkel a magyar kormány együtt dolgozik, és akikkel az elkövetkezőkben is együtt tervezzük a nemzetpolitika jövőjét.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 6:54
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Szegény Semjén, most, hogy Bokort támogatja, Pescula törölni fogja a facebookról. Pedig minap osztotta meg, hogy Semjén a példaképe :))))

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 23:41
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Vannak halak és van a pisztráng!
  Vannak emberek és vannak politikusok!!!!!😤😤😤
  Dűhítő ami az erdélyi magyarsággal történik! Pár ember és családi/baráti köre kitünően él, mint régen a királyok, a többi meg nyomorog Semjén úr!
  Mit szól az utak állapotához?! Zörögött a gép mig Székelyföldön furikázott?!😆 Állt-e le beszélgetni egyszerű emberekkel 4 szem közt! Pl 1 gyár, 1 iskola, 1 kórház előtt?! Nem minden a pálinka és a pisztráng mifekénk! Több a nyomor!!!! Politikusaink szépen kozmetizálják a dolgokat, de nem minden úgy van ahogy próbálják bemagyarázni Önöknek!