Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fiatalok követendő példája

Fiatalok követendő példája Kovászna megye

A közelmúltban az ifjak Felsőcsernátonban gyűjtöttek szemetet, május 14-én, szombaton pedig a helyi önkormányzat invitálja hasonló akcióra a civil szervezeteket és a lakosságot. A részletekbe Rákosi Árpád polgármester avatta be lapunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Április végén a felsőcsernátoni ifjak rendeztek szemétgyűjtést. Tizenhárom személy 30 zsák szemetet gyűjtött a székelykapu és a tanácsház épülete közötti területen. „Dicséretes, hogy fiataljaink gondoskodnak a település tisztántartásáról”, jegyezte meg lapunknak Rákosi Árpád, hangsúlyozva, május 14-én, szombaton az önkormányzat rendez hasonló, ám nagyobb szabású akciót.

– Reggel kilenc órára várjuk a helyi lakosságot és a civil szervezetek, egyesületek tagjait, hogy a temetőket, a patakmedret és Alsócsernáton területét is tisztábbá, szebbé tegyük. Zsákokról, kesztyűkről gondoskodunk, és az akció végén közös ebédre várjuk a résztvevőket. Az elöljáró örömmel nyugtázta, végre munkához láttak a Dálnokkal közös, szennyvízcsatorna-kiépítés célzó projekt keretében is.
– Lerakták Dálnok és Csernáton között az átemelő-vezetékeket, jelenleg Dálnokban dolgoznak, majd Albis és Felsőcsernáton következik – hangsúlyozta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük