Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy döccenővel kevesebb

Egy döccenővel kevesebb Kovászna megye

December 5-ig kell befejezzék az oroszfalvi vasúti átjáró felújítását. Amennyiben az megvan, akkor kijelenthető: befejeződött a Bem József utcában az útépítés.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Bem József felújításával járó nehézségekről több ízben beszámoltunk, hetente részleteztük a fontosabb tudnivalókat, munkafolyamatokat, és vélhetően nincs olyan olvasónk, aki ne tapasztalta volna, mekkora felfordulást okozott a forgalmas útszakasz rehabilitálása. Pár napja használható a 11-es országút részét képező 800 méter hosszú szakasz mindkét sávja, viszont hétfőtől ismét villanyrendőr szabályozza a forgalmat, miután megkezdték az oroszfalvi vasúti átkelő felújítását is.

Ezt a munkálatot egy erre szakosodott marosvásárhelyi cég végzi, elvileg december első hetére meg kell legyen a felújítással, ami alapozást, betonozást, majd aszfaltozást jelent.

A munkálatot nagyban hátráltatta az a nagy tartályokat szállító speciális konvoj is, amelyik nagyjából az egész megyét átszelte. A gépkocsik kedden Bereckben éjszakáztak, szerda délben haladtak át többek között a Bem József utcán is, így az átkelőt javító cég addig nem mert nagyobb munkálatba belevágni, míg a tehergépkocsik nem hagyták el azt az útszakaszt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. november 27., 12:28
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Ügyesek! Jó lenne a központ és környékén is valamit kezdeni a macskakövekkel, mert nagyon rossz bőrben vannak! Lehet még olyan hepe- hupa is akad, ami a Gábor Áron pergettyűs szekerét is megrázta!!!😂🤣