Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Cigarettát, italt vittek el

Cigarettát, italt vittek el Kovászna megye

Immár második alkalommal törtek be a sepsiszentgyörgyi központi Mimy Zup élelmiszerüzletbe: az eset pikantériája, hogy a közismert bolt a polgármesteri hivatal tőszomszédságában található, a város egyik legkivilágítottabb részén. Az illetékesek egyelőre ismeretlen tettes után nyomoznak, lapunk az üzlet tulajdonosától érdeklődött a részletekről.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy augusztus utolsó péntekén Sepsiszentgyörgy központjában vizsgálódtak a rendőrök, miután riasztották őket, hogy éjszaka kifosztották a Mimy Zup élelmiszerboltot. Akárcsak most, a nyomozásra hivatkozva, akkor is igencsak szűkszavúnak bizonyultak az illetékesek. Kedden, szeptember 17-én éjjel újra betörtek a kisboltba.

Hirdetés
Hirdetés

– Mindkét alkalommal a forgalmas utcára nyíló, főbejárati ajtót felfeszítve hatolt be a tettes. Az első betörés után kijavítottuk a felfeszített ajtót, illetve a napokban kellett volna érkeznie az új ajtónak.

Cigarettát, illetve 2–3 üveg erős szeszes italt vitt magával a tettes. Huszonöt éve tart nyitva a bolt, mindig biztonságban éreztem magam, hiszen nagyon központi fekvésű, kivilágított helyen vagyunk. Valami nem működik jól a városban. Ilyenkor mindig felteszem a költői kérdést, hogy hol vannak a helyi, a megyei rendőrség emberei, akiknek éjszaka kellene járőrözniük – avatott be a részletekbe Bodor Tünde, az üzlet tulajdonosa, akitől azt is megtudtuk, hogy első ránézésre több mint 10 ezer lejre rúg a kár.

Elmondta, nem tehetnek mást, felszerelik az új ajtót, riasztót, és várják, hogy a hatóságok elkapják a tettest. Információink szerint az utóbbi időben a városban más kisboltokat is kifosztottak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. szeptember 19., 8:17
    ÉRTÉKELÉS: 14

    Sajnálatos ami történt. Ennyire lehet számítani a helyi, megyei és még a jó ég tudja milyen rendőrségre. Pedig elegen vannak, ha mind férfiak lennének akkor mondhatnak, annyian vannak, hogy a ……….. egymásba ér.