Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Újra fellépett a Diákszínpad

Újra fellépett a Diákszínpad Kultúra

Május 4-én és 5-én mutatta be legújabb előadását a kovásznai Diákszínpad. A Kőrösi Csoma Sándor színjátszó csoportja ezúttal Lackfi János művei nyomán készült Örök című darabot vitte színpadra. A rendező Molnár János tanár volt.

Hirdetés
Hirdetés

A Kovásznai művelődési központba összegyűlt nézőket Molnár János, a darab rendezője köszöntötte röviden. Elmondta, megtisztelő a csapat számára, hogy szép számban ünnepelték velük az új produkció megszületését. „Habár nehéz körülmények között, de hittel és kitartóan dolgoztunk, hogy önöket ez alkalommal is megörvendeztessük, egy rövid időre kiragadjuk a hétköznapokból, hogy elgondolkoztassuk arról a világról, amely egyre mostohább, furcsább, emberellenesebb” – emelte ki beszédében.

Ezen darabhoz Lackfi János olyan írásaiból válogattak, amelyek szólnak a szerelemről, a halálról, a megtébolyult mindennapokról egyaránt. Az előadás igyekezett és tudott is görbe tükröt mutatni annak a valóságnak, amelyben a párkapcsolatok az online térbe szűkülnek, ahol mindent és mindenkit kényünk-kedvünk szerint kreálhatunk, válogathatunk.

A fiatal csapathoz néhány új tag is csatlakozott, akiknek ez volt az első előadásuk: Gyerő József, Gocz Márk Attila és Márton Ákos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük