Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Péntektől válthatók jegyek a Depeche Mode jövő évi bukaresti koncertjére

Péntektől válthatók jegyek a Depeche Mode jövő évi bukaresti koncertjére Kultúra

Péntektől már jegyek válthatók a Depeche Mode jövő évi bukaresti koncertjére. A belépőket a bilete.emagic.ro oldalán, illetve iaBilet.ro és Entertix.ro hálózatán keresztül lehet beszerezni – közölték a szervezők.

A Depeche Mode 2023. július 26-án koncertezik a bukaresti Nemzeti Arénában egy világ körüli turné keretében. A népszerű brit együttes október 4-én, Berlinben jelentette be, hogy a tavasszal megjelenő, Memento Mori című stúdióalbumukat koncertkörúton készülnek népszerűsíteni.

A Columbia Recordsnál megjelenő Memento Mori a Depeche Mode tizenötödik albuma lesz, amelyik a 2017-es, a kritikusok által is jól fogadott Spiritet követi a sorban. Utóbbi tizenegy országban volt listavezető, és több mint húsz másikban a Top 5-ben szerepelt.

A Rock & Roll Hírességek Csarnokába 2020-ban beválasztott együttes koncertsorozata észak-amerikai koncertekkel kezdődik, fellép többek között a New York-i Madison Square Gardenben, a chicagói United Centerben, a Los Angeles-i Kia Forumban és a torontói Scotiabank Arénában.

A Depeche Mode július 26-i bukaresti koncertjén a Memento Mori című új album dalai mellett a korábbi, már jól ismert lemezek számai is felcsendülnek majd.

A Memento Mori a Depeche Mode 19. turnéja lesz, és több mint öt év szünet után térnek vele vissza. A zenekar legutóbbi fellépéssorozata, a 2017-2018-as Global Spirit volt az addigi leghosszabb turnéjuk, a csapat 130 fellépésen összesen több mint 3 millió rajongó előtt játszott Európa-szerte és Észak-Amerikában. Ennek keretében 2017-ben felléptek a Kolozsvár Arénában is.

A mintegy 35 milliós rajongótáborral rendelkező zenekar eddigi stúdióalbumai több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top 10-be. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők egyik legnépszerűbb elektronikus zenekara. 

(forrás: Agerpres, fotó: Depeche Mode/Facebook)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük