Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jégkarnevál Baróton

Jégkarnevál Baróton Kultúra

Barót polgármesteri hivatala már negyedik alkalommal szervez jégkarnevált, ezúttal ismét a városi műjégpályán, ahol a legjobb, legkreatívabb jelmezes korcsolyázókat ezúttal értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A gyermekek közül a legjobbak vásárlási utalványokat, ajándékcsomagot, pizzavásárlási-utalványt, vagy játszóházi belépőt nyerhetnek, a felnőtt jelmezes korcsolyázókat párban és egyénileg is jutalmazzák. A fődíj számukra egy kétszemélyes, all inclusive spabelépő az olaszteleki Daniel-kastélyban, továbbá ajándékcsomagot, portréfotózást, kétszemélyes hidegtálat, 50 lej értékű fogyasztási utalványt, avagy gyógymasszázs lehetőséget nyerhetnek.

Hirdetés
Hirdetés

A karnevált pénteken tartják a városi műjégpályán, 17 órától lesz a megnyitóra, aztán következnek a jelmezbemutatók, először gyermekeknek, majd 19 óra után, retróbuli kíséretében, a felnőtteknek. 21 órakor tartják a díjátadót, a karnevál 22 órakor zárul. A helyszínen forralt borral, zsíros kenyérrel szolgálnak a szervezők, ígéretük szerint izgalmas meglepetésekkel is készülnek, érdemes lesz tehát kilátogatni holnap a városi jégpályára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük