Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az M Studio új bemutatója

Az M Studio új bemutatója Kultúra

Sebastian Marina rendezésében készül az M Studio legújabb előadása, a nem fogadott hívás(ok) című produkciót ma 19 órától mutatják be Sepsiszentgyörgyön, a Háromszék Táncstúdióban.

Hirdetés
Hirdetés

A nem fogadott hívás(ok) című produkció Paolo Genovese Perfetti sconosciuti címú filmje nyomán készült. A 2018/2019-es évad második bemutatóját Sebastian Marina rendezi, aki színészként már korábban is részt vett a társulat munkájában, rendezőként azonban első alkalommal dolgozik az M Studio társulatával. Az Andrei Mureșanu Színház színművésze rendezőként bemutatkozott már a sepsiszentgyörgyi közönségnek: ő jegyzi a 2013-ban Game, Set, Match címmel bemutatott kocsmaszínházi előadást, amelynek a Huhuu kávéház adott otthont, 2016-ban pedig a „7↓” (Șapte / Hét) című produkciót rendezte az Andrei Mureșanu Színháznál.

 „Az alaphelyzet már-már banálisnak tűnik: hét jó barát (hárman párban, egyikük elvált), egy közös vacsora. Barátságuk, mely összeköti őket, őszinte és szétzúzhatatlan, és, annak ellenére, hogy életkoruk és problémáik eltérőek, mindig tiszta lapokkal játszanak egymás között. Egy spontán játék apropóján kiderül, a nyílt lapok mögött mindegyikük titkot rejteget. Aki veszít, mindent veszíthet” – írják a szinopszisban.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük