Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Bambi (magy. besz., am. animációs film), 16:30 Fura világ (rom. besz., am. animációs kalandfilm), 18:00 A Fabelman család (am. filmdráma), 18:30 Ahol a folyami rákok énekelnek (am. filmdráma), 20:45 A menü (magy. besz., amerikai horror-vígjáték), 20:45 Azt mondta (am. filmdráma).

KÖNYVBEMUTATÓ

* December 8-án, csütörtökön 18 órától a dálnoki Gaál-kúriában bemutatják dr. Kicsi Sándor Történetek Dálnokról című, az ARTprinter Kiadónál most megjelent könyvét.

* December 9-én, pénteken 19 órától a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Szöllősi Mátyás magyarországi költő, fotóművész Szabad című verseskötetét mutatják be. A szerző beszélgetőtársa: Dimény H. Árpád költő. December 10-én, szombaton 17 órától, a Bod Péter Megyei Könyvtár társszervezésében Sepsiszentgyörgyön, a Zamat Caféban is bemutatják a kötetet, itt Tamás Dénes író, költő beszélget a szerzővel.

DIÁKSZÍNPAD

December 9-én, pénteken 10,30-tól és 13,30-tól a Tamási Áron Színház nagytermében a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad bemutatja Madách Imre: Az ember tragédiája című előadását. Rendező: Molnár János.

ELŐADÁS

* Ma 19 órától a kézdivásárhelyi Warrior Functional Fitness edzőteremben (Ady Endre és a Ráczok utca kereszteződése) a Spartan AGOGE 2022-es verseny résztvevői, Tankó Imola és Katona Csaba mesélnek tapasztalataikról, feladatokról, arról hogyan és miként teljesítették az eddigi legmerészebb kihívásukat: hogyan bírtak ki több mint 60 órát folyamatos terhelés alatt, alvás és élelem nélkül a szlovák hegyekben.

* December 11-én, vasárnap 17 órától a kézdivásárhelyi evangélikus templomban (Dózsa György u. 10.) Müller Loránd sepsiszentgyörgyi református lelkész tart előadást Hogyan éltem meg az El Camino?-t címmel. Várnak minden érdeklődőt felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük