Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel 10.000 lakos igényelte a Sepsi Cardot

A kártyával rendelkező személyek kedvezményes áron válthatnak belépőjegyet a sepsiszentgyörgyi és sugásfürdői sport- és szabadidős létesítményekbe.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának sport- és szabadidős létesítményeit működtető Sepsi ReKreatív mindeddig 9 568 Sepsi Cardot állított ki.

A 2021 nyarán bevezetett kártya kedvezményeket biztosít a sepsiszentgyörgyi lakosoknak a belépőjegyek megvásárlása esetén a fedett uszodába, a városi strandra, a Sugás Spa-ba, a sóbarlangba, a fedett és szabadtéri korcsolyapályára, továbbá a sugásfürdői sípályákra is.

Mindazoknak, akik igényelni szeretnék a kedvezménykártyát, ideiglenes vagy állandó lakcímmel kell rendelkezniük, az igénylőlapot, amely tartalmaz egy saját felelősségű nyilatkozatot is, miszerint nincs tartozásuk a helyi költségvetés felé (ITT található) a secretariat@rekreativ.club címre szükséges elküldeniük. Továbbá mellékelni kell a személyi igazolvány vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A Sepsi Cardot más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok és óvodába járó gyermekek is igénybe vehetik.

A papíralapú kéréseket személyesen a fedett uszodában hétfőtől péntekig 8:00 és 16:00 óra között vagy Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató irodájában lehet igényelni és letenni, ez esetben a szükséges iratokhoz nyomtatott fényképet is mellékelni kell.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük