Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Útjavítás, forgalomkorlátozás

Útjavítás, forgalomkorlátozás Kovászna megye

Kezdődnek a munkálatok a Csíki utcában, a Mező utca és az Oltmező utca közötti szakaszon. Továbbá jövő héttől kezdődően hét napig egyáltalán nem lehet majd közlekedni a Csíki utcában, a Templom utca és a Romulus Cioflec utca közötti szakaszon.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgy önkormányzata tájékoztatja a lakókat, hogy május 29-től, hétfőtől elkezdik a Csíki utca útfelújítási munkálatait a Mező utca és a Oltmező utcai kereszteződés közötti szakaszon. Ennek értelmében, a munkálatok a négysávos út egyik felén zajlanak majd, így azok befejezéséig tilos lesz a parkolás az érintett útszakaszon. Ugyanakkor engedélyezett lesz a gépkocsival való behajtás az Árkosi útra a Csíki utca irányából.

Fontos! A jövő hét elején a Csíki utcában a kivitelező megkezdi a ballaszt réteg leöntését a Templom utca és a Romulus Cioflec utca közötti szakaszon, amelyet cementtel rögzítenek. A frissen leöntött stabilizációs rétegre legalább hét napig NEM lehet majd ráhajtani. Ezért kérjük a környéken lakókat, hogy tartsák szem előtt a felhívást annak érdekében, hogy ne ragadjanak be a gépjárműveikkel az udvarokon.

A Csíki utcában zajló munkálat egy nagyobb beruházás részét képezi, amely magában foglalja a Gyár utca, Stadion utca, Nicolae Iorga utca, Grigore Bălan tábornok út felújítását, valamint járdák kialakítását az Oltmező utcában és Păiuș David utcában.  A munkálatokat európai uniós alapokból finanszírozzák, ezért szükséges a szigorú befejezési határidők betartása, így a munkálatokat szinte egyszerre kell elvégezni a felsorolt utcákban.

Közlemény

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. május 27., 8:06
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Gondolom a pénz költése nagyon fontos. mert a Grigore Balan és N. Iorga teljesen ép szegélyköveinek kibarmolása mi mással magyarázható. Fő az, hogy a munka menjen.