Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új arculat, régi slágerek

Új arculat, régi slágerek Kovászna megye

Mától Rádió GaGa néven szólal meg a Friss FM rádió Háromszéken, de a tartalom egyelőre marad a régi, a műsorok nem változnak, mindössze a zenei kínálatot bővítik és a szignálparkot újították meg.

Hirdetés
Hirdetés

Székelyföld tizenegy városa és környéke tizenegy frekvencián, de mind Rádió GaGát hallgat mától, ugyanis a Médiatérhez tartozó Hargita és Kovászna megyei rádiók ezen név alatt működnek a továbbiakban. Ehhez tartozik a Friss FM is, amely 11 évig volt hallható ezen a néven Sepsiszentgyörgyön.
Illés Márton projektfelelős kérdésünkre elmondta: cégcsoportként a befektetői társaság célja már a kezdetektől az volt, hogy létrehozzanak egy nagy székelyföldi rádióhálózatot, és lépésről lépésre létrejöjjön egy brand alatti közös felület. Amikor el kellett dönteni, hogy mi legyen a közös név, a tulajdonosi kör a legrégebbi nevet választotta, és ez lett a Rádió GaGa, hiszen ez működik a legrégebben a térségben, de a hálózat többi rádiója is tíz-huszonéves.

A projektfelelős elmondta: tartalom szempontjából korszerű adásbonyolító szoftverrel dolgoznak, gyakorlatilag bárhonnan készülhet műsor, az átalakulás is többlépcsős. Egyelőre minden marad a régiben, műsorcímek, műsorvezetők is, a zene változik ugyan, lesznek slágerek, de új, mainstream zenék is.

– Ez a névváltás komoly sokk annak, aki megszokta a régit, kell pár hónap az újat elfogadni, tehát, ami jól működött marad, üde, friss slágerek, dalok lesznek, annyi különbséggel, hogy most játszunk legendás, 80-as évekbeli dalokat is – mondta Illés Márton.

Ugyanakkor újdonság az is, hogy a radiogaga.ro oldalra kattintva választhatnak a hallgatók a Rádió GaGa Marosszék, Rádió GaGa Udvarhelyszék, Rádió GaGa Háromszék és a Rádió GaGa Gyergyószék között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. június 7., 16:09
  ÉRTÉKELÉS: -2

  MInd szep es jo ,de minden maradt a regiben ,a Friss FM ,illetve a most uj Radio Gaganal .Meg mindig akad ,leall , a radiojuk a 88.0 Fm -en .Nem a radio keszulekekben van a hiba ,mert mindegyiken csinalja .Vagy az is lehet a celjuk vele ,hogy online hallgassak a radiot ? Ez is egy fajta digitalizálás folyamata lehet!
  Egy kedves hallgatojuk .

 • User
  Dátum: 2022. június 7., 18:31
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Nem erről van szó!Egyszerűen,,egy nemzetközi csoport”(de mi tudjuk kik) megvették a Friss FM-et. Úgy hívják, hogy globalizáció. Várnak még egy-két hónapot és akkor kirakják a karakteres embereket újjászervezés ürügyén és maradnak a szervilis beolvasók(hihi!).Mert egy,,új arculatot ” akarnak majd!Most borítékolható az új igazgató személye. Na?Tipp?Rádió Gi Ga Ga…Szívből kívánom, hogy ne legyen igazam!De az lesz, mint ahogy a hozzászólásom sem lesz közölve.Szebb jövőt!