Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tiszta lett a Tündérvölgy

Tiszta lett a Tündérvölgy Kovászna megye

Szombaton a Fiatalok Kovásznáért Szervezet (FIKOSZ) önkéntesei gyűjtötték össze a szemetet a Tündérvölgyben. Az egyesület életében a közterek takarítása nem számít újdonságnak, már-már hagyományként vállalják évente ezt a feladatot.

– Minden évben tavasszal és ősszel tartunk szemétgyűjtést, idén a járványügyi korlátozások miatt az év eleji esemény elmaradt – mondta el megkeresésünkre Sinka Norbert, a szervezet elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

Hozzátette, a megmozdulás nem titkolt célja felhívni az embe­rek figyelmét arra, hogy fontos a köztisztaság; hátha kevesebbet szemetelnek a jövőben.

– Minden évben más-más területeket választunk ki a takarításhoz: tavaly a sípályánál voltunk, idén a Tündérvölgyre esett a választás – mondta. – A helyi önkormányzat minden rendezvényünkben partner, ezúttal a kesztyűket, zsákokat, maszkokat és a fertőtlenítőszereket biztosították.

Gyerő József, Kovászna város polgármestere Sinka Facebook-bejegyzése alatt így fogalmazott: „Ha minden kedves polgártárs így viszonyulna a köztisztaság kérdéséhez, mint ti, nektek ma üres zsákokkal kellett volna sétálnotok az ózondús levegőn. Büszkék vagyunk rátok, hajrá, FIKOSZ!”

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. november 10., 8:43
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Bravooo!!!Csak az a baj,hogy nem sokaig tart sajnos a rend,a tisztasag.Nagyon sok embert meg kellenne nevelni ugy idoset mint fiatalt es munkahelyeken,iskolakba,otthon a kornyezetunkbe minden teren jobban odafigyelni ,nagyobb hangsulyt fekteteni ezekre a dolgokra.