Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rongálás lett a vége a jogosítvány nélküli vezetésnek Sepsiszentgyörgyön

Rongálás lett a vége a jogosítvány nélküli vezetésnek Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Kerítést, villanyoszlopot, padot és autót is megrongált egy férfi Sepsiszentgyörgyön, miután elvesztette uralmát az általa vezetett autó fölött – számolt be a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton reggel értesítették a közlekedési rendőröket, hogy a sepsiszentgyörgyi Romulus Cioflec utcában közúti baleset történt. A helyszínelők megállapították, hogy egy 44 éves férfi a Szarvas utca irányából a Csíki utca felé tartva elvesztette az uralmát a gépkocsi fölött, elhagyta az úttestet, majd megrongált egy kerítést, egy villanyoszlopot, egy padot és egy autót.

A sofőrt megszondáztatták, a teszteredmény szerint nem fogyasztott alkoholt, azonban kiderült, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal semmilyen típusú járműre. Az ügyben jogosítvány nélküli vezetés miatt indult bűnügyi eljárás.

Fotó: Pinti Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2024. március 5., 12:09
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Cigany volt es ott lakik a negyedbe…nincs jogsia …de 2 autoja is van es biztositasa is! De szegenyek kissebseg neki mindent szabad! Szegyen az egesz rendszer

 • User
  Dátum: 2024. március 6., 17:54
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Lassan olyan megszok(tat)ott lett a jogosítvány nélküli vezetés (kivétel nélkül mind cigányok az elkövetők), mintha csak az utcán köpne. Kemény börtön kéne érte, mert életveszélyesek. De a szunnyadó társadalom ezt is megszokta, mint mindent, amit ellene követnek el.

 • User
  Dátum: 2024. március 7., 16:45
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Ne várd a gádzsótól, hogy gatyába rázza a bratyóját. Mégha nem is félne tőle. Bíznak benne, hogy nem rroménok nem nyúlnak hozzájuk.