Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gomba-kocsma a játszótéren

Gomba-kocsma a játszótéren Kovászna megye

Rengeteg pénzbe kerültek, még sincsenek tisztességesen, kulturáltan használva a játszóterek Kézdivásárhelyen. A Rózsa negyedben levő egyik ilyen létesítményben szó szerint ideiglenes kocsmát rendeztek be.

Hirdetés
Hirdetés

A közösségi hálón osztottak meg több olyan fotót, amelyek tanúsága szerint valakik italozásra használták a játszótér egyik gombát formázó játékeszközét. A fotók szerint az illetők abroszt vittek, megterítettek, látszólag minőségi italokat fogyasztottak, és még olyan tálalóeszközök is látszanak, amelyek nem egyszer használatosak. A kényelmük érdekében a nyílásokat isotermnek kinéző anyaggal takarták le.

Tették ezt mindannak ellenére, hogy a város által ajándékba kapott játszótérnél méretes tábla hirdeti annak rendeltetésszerű használatát, nagy piktogramok jelzik, hogy tilos az alkoholfogyasztás és a dohányzás. A gomba kisméretű bejáratához még egy madzagot is kötöztek, egyféle akadályként.

Hétfő reggelre valaki eltüntette az üres üvegeket és edényeket, de a bulizás nyoma továbbra jól látható maradt, a gomba tele volt szeméttel. Nem derített jobbkedvre a játszótéren uralkodó látvány sem, bevásárlószatyrok és más hulladék árválkodik a gyerekeknek szánt területen.

A játszótér nem kevés pénzébe került az azt finanszírozó két készruhagyárnak és az általuk működtetett alapítványnak, így jó lenne azt megbecsülni és megőrizni a legkisebbek számára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások