Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elkötelezetten Sepsibükszádért

Elkötelezetten Sepsibükszádért Kovászna megye

Folytatja munkáját Stekbauer György az RMDSZ Sepsibükszád Községi Szervezetének élén. A jelenlévők a november 21-én, kedden megtartott tisztújító közgyűlésen újra bizalmat szavaztak a község alpolgármestérnek, aki a következő négy évben az újonnan megszavazott választmánnyal dolgozik tovább a helyi közösség érdekében.

Hirdetés
Hirdetés

Bács Márton Csaba, Sepsibükszád község polgármestere felszólalásában az elmúlt időszak közigazgatási munkálatairól számolt be, amelyeket helyi költségvetésből, valamint megyei és uniós pályázatokból sikerült megvalósítaniuk: „Az elmúlt 20 év során polgármesterként kiemelt figyelmet fordítottam a jó együttműködésre. Nagy hangsúlyt fektettünk a projektek és pályázatok előkészítésére. Terveink között mind olyan projektek szerepelnek, amelyek községünk fejlődését szolgálják, ilyen az úthálózat korszerűsítése, aszfaltozása, járdák kialakítása, iskola felújítása, valamint a gázhálózat kiépítése. Az előrelépéshez politikai támogatásra van szükség, és bízunk abban, hogy képviselőink és szenátoraink segítenek ebben.”

„A jövő év nem lesz kihívásoktól mentes, de fontos beszélni a 4 választás tétjéről. Tudjuk, hogy sok a probléma, sokan elvesztették bizalmukat az Európai Unióban, Románia Kormányában, azonban nem fordíthatunk hátat ezeknek az intézményeknek. Fontos, hogy magyar képviselőket küldjük Brüsszelbe és Bukarestbe. Ha nem vagyunk az asztalnál előbb utóbb mi leszünk az étlapon. Bízom benne, hogy jövőre példás összefogást tanúsítva meg tudjuk mutatni erőnket!” – fogalmazott Jakab Adorján, az RMDSZ területi szervezetekért felelős ügyvezető alelnöke, aki a 2024-es rendkívüli választási év kihívásaira hívta fel a figyelmet.

Stekbauer György, az RMDSZ Sepsibükszád Községi Szervezet újra megválasztott elnöke, megköszönve a bizalmat elmondta: „2000-ben indult politikai pályafutásom, és akkor már felismertem és tapasztaltam, hogy ez a tevékenység nem akadálymentes. Az RMDSZ akkori szervezete engem bízott meg az elnöki tisztséggel. Vállaltam, tenniakarásom és elkötelezettségem vezérelt. Az eltelt 12 év alatt mindig a község érdekeit tartottuk szem előtt, fáradhatatlan munkával számos projektet valósítottunk meg. Köszönöm a bizalmat, a munkát folytatjuk ugyanilyen elhivatottsággal!”

RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet sajtóirodája     

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük