Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dálnokon a csapatmunka a legfontosabb

Dálnokon a csapatmunka a legfontosabb Kovászna megye

Az RMDSZ Dálnok Községi Szervezete február 24-én tartotta tisztújító ülését. Az eseményen jelen levő 25 küldött újra Bartók Ede Ottót bízta meg a szervezet vezetésével. Az elnök munkáját a következő négy évben az újonnan megszavazott választmány segíti.

Az eseményen Marti István, Dálnok polgármestere beszámolt az önkormányzat elmúlt három éves tevékenységeiről: ,,Az elmúlt időszakban több infrastrukturális fejlesztést valósítottunk meg a községben. Az országos helyreállítási alaphoz (PNRR) több pályázatot is benyújtottunk. Nemrég a Darkó Jenő Általános Iskola energetikai hatékonyságának növelését célzó projektünk támogatási szerződését írta alá a fejlesztési minisztérium. A következő időszakban is azon dolgozunk, hogy szépüljön és épüljön községünk.”

Hirdetés
Hirdetés

Bartók Ede Ottó, az RMDSZ Dálnok Községi Szervezetének elnöke megköszönve a bizalmat, elmondta: ,,Dálnok az egyik legkisebb település a megyében, mégis elegendően vagyunk ahhoz, hogy együtt jó eredményeket érjünk el. Marti István polgármester úrral közös célért dolgozunk. Csapatban indultunk el a fejlődés útján, és csapatban is folytatjuk a munkát.”

Bartók Ede Ottó

,,Dálnok folyamatosan építkezik, fejlődik. Ez annak is köszönhető, hogy a községet egy jó csapat tartja kézben a jelenlegi és a korábbi polgármester személyében. Bartók Ede Ottó és Marti István tudja mit kell tenni a helyi közösségért. Ehhez kívánok a továbbiakban is sok szerencsét és jó munkát” – fogalmazott a közgyűlésen részt vevő Fejér László Ödön, az RMDSZ Kézdiszéki Szervezetének elnöke.

A közgyűlésen elfogadták a helyi szervezet alapszabályzatát, valamint megválasztották az egyeztető tanács, a fegyelmi és etikai bizottság tagjait.

Fotók: Kocsis B. János

(RMDSZ Háromszéki Területi Szervezet sajtóirodája)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. február 27., 20:24
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Nagy a fejlodes mindenutt csak a fejlodes arat a lakosok eszlelik mert evente tobb es megtobb penzt zsebelnek le ado gyanant , a fejlodes = 0, mert en sem Torjan es meg Dalnokon sem lattam , hamaroasan kovetkezik Katolna ahol ugyszinten semmi fejlodes !!! Bizalom Biztonsag !!