Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az kerüljön állásba, aki szereti hivatását!

Az kerüljön állásba, aki szereti hivatását! Kovászna megye

Barót múlt heti tanácsülésének egyik napirendi pontja alatt a polgármesteri hivatal személyzeti struktúrájának és a már jóváhagyott személyzeti beosztásoknak a módosítása is szerepelt, melyet az ellenzéki frakció részéről Nagy István független tanácsos kommentált meg.

Hirdetés
Hirdetés

A tanácsos szóvá tette, hogy az utóbbi időkben már számos ilyen változtatást hagytak jóvá a tanácsban, rendszerint azért, hogy a hivatal valamelyik alkalmazottja magasabb besorolásba léphessen, és ezzel együtt több fizetést is kaphasson, viszont, mint az Nagy hozzászólásából is kiderült, ez a tény nem mindig vonta maga után az illetőnek a lakosság kiszolgálása iránti odaadóbb magatartását is.

Nagy valószínűleg a barótiak álláspontját is tükrözte ez ügyben, hiszen elég sokan teszik szóvá a hivatal alkalmazottainak szakmai hozzáállását, azt azonban, hogy a sérelmek mennyire valósak, nehéz megállapítani, hiszen a panaszok többnyire konkrétumok nélkül, általánosságban hangzanak el. Nagy mindenesetre azt kérte a polgármestertől, hogy az új személyek alkalmazásakor ne csak azt nézze, hogy valakinek legyen munkahelye, hanem teremtsen valódi versenyhelyzetet az állás meghirdetésekor, az kerüljön a hivatalba, aki szereti is azt a munkát, amit a polgárok érdekében napirenden el kell végezzen. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük