Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

12 éves lányt ejtett teherbe, most a törvény előtt felelhet

12 éves lányt ejtett teherbe, most a törvény előtt felelhet Kovászna megye

Eljárást indítottak egy 21 éves fiatalember ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy több rendben szexuális kapcsolatot létesített egy fiatalkorú lánnyal. Ugyanakkor bűnpártolással vádolják a kislány anyját is, aki az ügyészség szerint hozzájárult a törvénytelen kapcsolathoz és bántalmazta is a lányt.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi ügyészség tájékoztatása szerint a gyanúsított tudatában volt annak, hogy partnere csupán 12 éves, ennek ellenére a 2018. szeptember-2019. március időszakban több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített vele. A kiskorú beleegyezésével történt aktusok nyomán a lány teherbe esett.

Eljárás indult az áldozat anyja ellen is, mert ez év márciusában ütlegelni kezdte a lányát, aki azután 3-4 napos kórházi kezelésre szorult. A nő ugyanakkor tudott a lánya és a másik vádlott közti viszonyról és hozzásegítette a fiatalembert a bűntett sorozatos elkövetéséhez.

Az ügyészség ugyanakkor hozzáteszi, hogy a jogerős bírósági határozat kimondásáig a vádlottakat megilleti az ártatlanság vélelme.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások