Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Victor Ponta visszavonul a politikából

Victor Ponta visszavonul a politikából Románia

„A család, az igazi barátok, új projektek és új kihívások ideje jött el” – írta Victor Ponta, a Pro Románia elnöke a Facebook-oldalán, a parlamenti választások lezárulta után, megköszönve ugyanakkor mindazoknak, akik mellette álltak a megmérettetés során.

Hirdetés
Hirdetés

„Mindenkinek szívből köszönöm, akik mellettem álltak ebben a projektben. Most a család, az igazi barátok, új projektek és új kihívások ideje jött el! Minden jót kívánok a barátoknak – minden jót kívánok mindenki másnak! Soha ne add fel!” – írta Ponta.

A CURS-Avangarde által az Antena 3 televízió megrendelésére készített exit poll felmérés 21 óráig leadott voksokat tükröző eredménye szerint a Pro Románia szenátorjelöltjeire a választásra jogosultak 5%-a szavazott a vasárnapi parlamenti választáson, az alakulat képviselőjelöltjeire pedig a polgárok szintén 5%-a adta a voksát. A részleges választási eredmények szerint azonban úgy tűnik, hogy az alakulat nem ugorja meg a küszöböt a parlamentbe való bejutáshoz.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. december 8., 10:10
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Azért nagy nála a zuhanás…miniszterelnök ,államelnök aspiráns…bukfenc.Aztán pártelnököcske ,nagypofa…megint bukfenc.De azért beszólt Szijjártónak ,hogy beavatkozott…na ez os bukfenc volt mett ő 3013 ban Magyarországon kampányolt mint Ro miniszterelnöke az ottani PSD testvérpárt min.e.jelöltnek. az MSZP.-és szépfiunak.

  • User
   Dátum: 2020. december 8., 13:03
   ÉRTÉKELÉS: 4

   A szépfiú az gondolom Mekkmesterházi Attika…na az is zuhant jócskán.De jól kigömbölyödött,bánatában el kezdett zabálni vagy mi…

 • User
  Dátum: 2020. december 9., 16:55
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Hát ő se fehérebb csóka, sajnos nálunk nem büntetik a csalással elvégzett tanulmányokat. Ám egyesekkel takarékossági okokból szembe dörgölik, ha egy – két lényegtelen tantárgyból az egyetemen magas (stréber), vagy túl alacsony (újítani lusta) jegyet szerzett.