Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Világszép Nádszálkisasszony

Világszép Nádszálkisasszony Vigadó

December 13-án, kedden 10 és 12 órától a Vigadó Művelődési Házban vendégszerepel az Udvarhely Néptáncműhely a Világszép Nádszálkisasszony meseelőadásával.

Hirdetés
Hirdetés

Sajátos megjelenítésben, a tánc révén jut el a kézdivásárhelyi gyerekekhez az Udvarhely Néptáncműhely előadásában a Világszép Nádszálkisasszony. A Benedek Elek klasszikus meséje nyomán készült táncjáték izgalmas utazásra hívja nézőit, akik a kis királyfival együtt vívhatnak meg farkassal és sárkánnyal, hogy aztán kiszabadítsák a boszorkány karjaiból a nádszálba rejtett királylányt.

Szeretettel hívnak hát kicsit és nagyot erre a rengeteg utazásra, hogy teremtett színpadi világuk állomásain, próbatételein átkelve megerősödjenek, felfényesedjenek, kitisztuljanak. A mesék örök tudásából táplálkozva vallják: ha rálelünk valódi zengő részünkre, égről és földről is mosolyog bennünk a Rend.

Az előadás jelmezeit Kis Kriszta tervezte, zenejét Molnár Szabolcs szerezte, dramaturg és a rendező munkatársa: Prezsmer Boglárka, rendező-koreográfus: Ivácson László. Az előadásra a belépő 5 lej. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük