Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

VigadóArt klippremier

VigadóArt klippremier Vigadó

Szeptember 16-án mutatta be a magyar népdal napjára készített videoklipjét a VigadóArt kreatív csapata. A Fekete madár című dalt Kolcsár Linda énekeli.

A Fekete madár egy különleges elgondolás mentén készült, és egy trilógia első része. A videoklipet a zabolai kastély kertjében forgatták. A helyszín csodás hátteret biztosít a dalnak. A felvételen az énekesnő mellett a gelencei, 95 éves Márkos Rezső bácsit látjuk, ő elmélkedik, gondol vissza a régi időkre.
Ez a szám eredetileg az Átutazók című előadás egyik betétdala volt, amely most újrahangszerelt változatban jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés

– Nagy kihívást jelentett számomra ez a klipforgatás, hiszen nem volt részem még hasonlóban – tudtuk meg Kolcsár Lindától, a klip énekesnőjétől, aki hozzátette azt is, hogy a forgatás alatt Rezső bácsi sokat mesélt a múltjáról, ami megerősítette benne, hogy mennyire fontos emlékezni a felmenőinkre. – Ez a dal, ez a klip egy emlékezés, és ez áthatotta az egész délutánt amíg dolgoztunk. Csodás élmény volt!

A klipet a VigadóArt YouTube csatornáján, Facebook-oldalán, valamint az Erdélyi Magyar Televízióban nézhetik meg az érdeklődők. A zenéért és az arculatáért Nagy Szabolcs operatőr, vágó felelt, a rendező és gyártásvezető pedig Lung László Zsolt volt. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük