Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megváltozott a bérletrendszer

Megváltozott a bérletrendszer Vigadó

Az Udvartér Teátrum 2021–2022-es évadja színes műsorkészlettel és megújuló bérletrendszerrel szolgál a színházkedvelőknek. Az évet a 2019–2020-as évadból elmaradt utolsó bérletes előadással indítják. A Csíki Játékszín érkezik Kézdivásárhelyre az Ásókapa című műsorával. Ezt követően Barabás Árpád rendezte Carlo Goldoni Két úr szolgájának bemutatóját nézhetik meg az érdeklődők.

A Csíki Játékszín vendégelőadása, az Ásókapa című produkciója igyekszik megvizsgálni, hogy térségünkben mit jelent a házasság, milyen szabályok működtetik, hogyan oszlanak meg a feladatok, ki hozza a döntéseket, milyen elvárásaink vannak a párunkkal szemben, és milyen elvárásokat támaszt a társadalom velünk szemben. Hogyan lehet – egyáltalán lehetséges-e – harmonikus otthont teremteni, elfogadni önmagunkat és a másikat. Az előadást szabad jeggyel is megtekinthetik az érdeklődők vasárnap 19 órától.

Hirdetés
Hirdetés

Az évadot a már törzsvendégnek számító Barabás Árpád rendező leg-újabb előadásával, Carlo Goldoni: Két úr szolgájának bemutatójával folytatják, ami a commedia dell’arte stílusát felelevenítve nyújt szórakozást a nézőknek. Az előadást október 2–3-án tekinthetik meg az érdeklődők.

Szintén októberben, 7-én, 11-én és 12-én Görgey Gábor Komámasszony, hol a stukker? című darabjának bemutatóján vehet részt a nagyérdemű, melyet Kolcsár József művészeti igazgató rendezett. Az Udvartér Teátrum első alkalommal köszönti Lung László Zsoltot, a Vigadó Művelődési Ház igazgatóját mint rendezőt a színházban, ugyanis szilveszteri előadást, Claude Magnier Oscar című drámáját ő állítja színpadra.

Az évadzáró bemutatóját a szakma által is elismert művész, Botos Bálint rendezésében láthatjuk, aki Will Eno Ez a ház eladó című darabjának saját fordításából alkot.

Továbbra is műsoron lesz A. P. Csehov–Borcsa Imola Csehoviadal című, háromfelvonásos komédia, Békés Pál A kétbalkezes varázsló mesejátéka és az Aritmia.doc – költészet ma című kortárs versest.
Az Udvartér Teátrum megújult bérletrendszere az eddigi Gábor Áron-, valamint Toldi-bérletek helyett idén csakis Mecénás bérletet kínál az érdeklődőknek. Főként vállalkozók, a színházat támogatni vágyók, a kultúrát és művészeteket ápolni kívánók figyelmébe ajánlják ezt, melynek ára 500 lej, és belépést biztosít a társulat mindegyik előadására, szabadon választott időpontban. Továbbá az előadásokra szabad jegyet is lehet váltani, melynek egységes ára 25 lej felnőttek számára, a kedvezményes jegy 20 lej, amelyet nyugdíjasok és diákok válthatnak ki. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük